51_DMUswDYLI just received a new cookbook in my mail box and I wanted to try one of its recipes straight away. The book itself is truly delectable, the only thing you could regret is the fact that there aren't many pictures but the imagination can work for this lack.
 Anyway, the "Complete Magnolia Cookbook" is a collection of recipes from the famous Magnolia Bakery in New York. I decided to try a basic, yet delicious and typical recipe: the Blueberry Muffins.
 - 3 cups flour
- 3/4 cup sugar
- 1 1/2 tsp baking powder
 - 2 large eggs
- 1 1/2 cups buttermilk (I didn't use)
- 3/4 stick melted butter
- 1 1/2 teaspoons vanilla extract
- 1 1/2 cups blueberries (I used jam)

Mix together the dry ingredients, make a well in the center and stir in the liquid ingredients until just combined. Gently fold the blueberries into the batter. Fill the muffin cups about 3/4 full. Sprinkle with a teaspoon of suger. Bake for about 20 min.

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Je viens de recevoir un nouveau livre de cuisine dans ma boite aux lettres et j'ai tout de suite voulu en essayer une recette. Le livre en lui même est vraiment appréciable, la seule chose que l'on pourrait regretter c'est la fait qu'il n'y a pas beaucoup de photos mais l'imagination peut remplacer ce manque. En tous les cas, le "Complete Magnolia Cookbook" est une collection de recettes de la célèbre Magnolia Bakery à New York. J'ai décidé d'essayer une recette basique, mais pourtant typique et délicieuse: les Muffins aux myrtilles.

- 330g farine
- 175g sucre
- 6g levure
- 2 oeufs
- 250g babeurre (je n'en ai pas utilisé ici)
- 170g beurre fondu
- environ 200g de myrtilles (j'ai utilisé un demi pot de confiture)
- 6g extrait de vanille

Mélanger ensemble les ingrédients secs et faire un puit, y ajouter les ingrédients liquides et mélanger jusqu'à ce qu'ils soient juste combinés. Mélanger délicatement les myrtilles. Remplir des moules à muffins aux 3/4. Saupoudrer d'une cuillère de sucre. Cuire pendant 20 min environ.

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