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Even if summer is coming to an end, it's the time when the blackberries are getting dark and ready to be plucked.
So, summer is not totally over. 
Let's go on a little walk, with a basket.
Check the sky first and here we are in the middle of the country.

An hour later, we're back. I have scratches all over my legs and my fingertips all red.
But it is worth this whole pot of berries. 

And I rush to the kitchen. Can't wait to try these!

But before, I need a pie crust.
- 1 cup flour
- 1/2 stick butter
- 1 tbsp sugar.

Mix the ingredients with your fingertips until the paste resembles breadcrumbs.
Poach the blackberries in a saucepan: wash them and cook on a low heat.
Lay down the paste into small pie tins.
Sprinkle with sugar and a little hazelnut powder and bake in the oven for about 30m. 

Blackberry3

 Même si on sent la fin de l'été, c'est le moment où les mûres deviennent noires et prêtes à être cueillies.
Et l'été n'est pas tout à fait fini.
 Partons pour une petite marche, avec un panier. Un coup d'oeil au ciel et c'est parti à travers les chemins de campagne.

Une heure plus tard nous voilà de retour. J'ai des égratignures aux jambes et les bouts des doigts tous rouges.
Mais cela vaut bien ce pot rempli de baies. 

Et je me précipite à la cuisine. Terriblement envie de les goûter!

Mais avant cela, j'ai besoin de pâte.

- 150g de farine
- 50g de beurre
- 1 càs de sucre.
Mélanger les ingrédients du bout des doigts afin de sabler la pâte.
Faire pocher les mûres: Les laver et les faire chauffer à feu doux à la casserole. 
Etaler la pâte dans des petits moules à tarte.
Verser les mûres, saupoudrer de sucre brun et d'un peu de poudre de noisette. Faire cuire au four environ 30min. 


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