750 grammes
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Yummy

31 juillet 2010

Soupe de courgettes géantes et pommes de terre

Soupe de courgettes géantes et pommes de terre
Les courgettes du voisins sont de retour!Comment ça la soupe ce n'est pas pour l'été? Même en cette saison, on aime une soupe désaltérante et veloutée. On peut également la déguster froide. - 1 très grosse courgette (ou bien 4 si vous n'avez pas de gentil...
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30 juillet 2010

Chocoholic cupcakes

Chocoholic cupcakes
Wanted: some plump, smooth and strongly chocolate flavored little cakes!The cupcakes are back again! This time I wanted a recipe not only nice to look at, but also tasty. I noticed that cupcakes are often pretty and elaborated, but what we want is also...
29 juillet 2010

Vanilla hearts

Vanilla hearts
Envie de quelque chose de doux pour l'heure du thé.Les biscuits sont toujours bienvenus: une bouchée par ci, on croque par là.Les ingrédients sont simples, mais on s'amuse à varier les plaisirs et les formes. Pour aujourd'hui nous utiliserons: - 225g...
28 juillet 2010

Quiche aux courgettes extraordinaires

Quiche aux courgettes extraordinaires
Whaow! My neighbor brought us some zucchinis from his garden and they just look amazing! They are so big and heavy, I was astonished when he came by, with his basket to share his production with us. What are we going to make with these? Let me think,...
26 juillet 2010

Pear and redcurrant cobbler

Pear and redcurrant cobbler
A nice summer dessert, a bit like a crumble but not exactly. The best is to serve it hot with a scoop of vanilla ice cream. For the topping:- 1 cup flour- 1/2 cup sugar- 1 1/2 tsp baking powder- 1/2 cup milk- 1/2 stick butter softened For the filling:-...
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25 juillet 2010

Risotto au vin blanc

Risotto au vin blanc
Que diriez vous d'un bon plat chaud pour changer? Hier au menu c'était risotto, et je dois admettre que c'est un plat délicieux. La seule difficulté de la préparation réside dans sa cuisson: il faut trouver la bonne texture et le temps suffisant pour...
18 juillet 2010

Redcurrant pie

Redcurrant pie
Look at those juicy nice redcurrants just soaking up the sun in the garden!It is part of my childhood memories: collecting these fruits to make some jam or other desserts.So today, I went into the garden with my little pot, and felt like the old me again.I...
17 juillet 2010

Tian de légumes à la ricotta

Tian de légumes à la ricotta
Because it's summer, I like to prepare one of our typical family recipes using coloful vegetables, olive oil and herbs. You can already feel like you are in the South of France. This recipe is not very complicated and not exceptional, but what is interesting...
15 juillet 2010

Bakewell Tart

Bakewell Tart
Among all the sweet things I brought back from the UK, I also acquired new recipe books which I read with delight when I came back. Today I tested one of these recipes, one I already tried before but which I wanted to improve: the Bakewell tart. Ok it's...
13 juillet 2010

An English trip

An English trip
I just got back from a trip to England and it was so agreable to hear English everywhere again. It was a real pleasure to live the English way of life even for a week. One of the things you can appreciate is the atmosphere you have, especially in small...
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