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Oh how I like the flavor of rhum!
In a cookie, it is very subtle but still,
It makes all the difference.

- 2 cups flour
- 1/3 cup sugar
- 1/4 cup butter
- 1/2 cup milk
- 1 tbsp brown rhum
- A handfull of raisins

Make a fountain with the dry ingredients.
Add the melted butter, rhum and milk and stir well.
Add the raisins and form small balls of dough into your hands.
Flatten them on a baking tray.
Bake in the oven for 10/12min

For the icing, stir 1 tbsp milk with icing sugar, sprend on the cookies
and let it thicken in the fridge.

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Oh ce que j'aime le parfum du rhum!
Dans un biscuit, il devient très subtil mais tout de même,
Il fait toute la différence.

- 250g farine
- 50g sucre
- 60g beurre
- 10cl lait
- 1càs rhum brun
- Une belle poignée de raisins secs.

Faire une fontaine avec les ingrédients secs.
Ajouter le beurre fondu, le rhum et le lait et bien mélanger.
Ajouter les raisins et former des boules de pâte dans les mains.
Les aplatir et les disposer sur une plaque de cuisson.
Cuire au four 10/12min.

Pour l'icing: Mélanger une càs de lait avec du sucre glace, étaler sur les biscuits,
et laisser prendre au frais.

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